Een moment geduld a.u.b.

BOOK NOW:

Bungalows

Appartement met annex

Dit appartement heeft een aparte slaapkamer en een bedbank in de woonkamer geschikt voor kleinere kinderen onder de 12 jaar, één tiener, of volwassene. Compleet ingerichte keuken, prive terras, en voorzien van bedlinnen en handdoeken. Bij dit appartement kunt u een aparte aansluitende annex huren voor een vriend of 2 kinderen tot 12 jaar. Extra kosten hiervan, 50 euro per nacht, b..

vanaf €  630 per week
meer informatie
Cottage

De cottage heeft 2 aparte slaapkamers op de eerste verdieping en een sofa bed in de woonkamer geschikt voor 2 kleine kinderen onder de 12jaar, één tiener, of volwassene. Compleet ingerichte keuken, en voorzien van bedlinnen en handdoeken. Privé terras uitkijkend over het zwembad.   ..

vanaf €  840 per week
meer informatie
Appartementen

We hebben 9 appartementen met een aparte slaapkamer en een bedbank in de woonkamer geschikt voor kleinere kinderen onder de 12 jaar, één tiener, of volwassene. Compleet ingerichte keuken, prive terras, en voorzien van bedlinnen en handdoeken. ..

vanaf €  630 per week
meer informatie
Studio

De studio is geschikt voor 1 tot 2 personen en beschikt over een compleet ingerichte keuken, en een aparte badkamer met bad/douche en toilet. Voorzien van bedlinnen en handdoeken. Terras uitkijkend over het zwembad. ..

vanaf €  490 per week
meer informatie